ا توجه به پيشرفت روز افزون تكنولوژي اينترنت و سخت افزارهاي مرتبط با آن ، همواره مشكلات خاصي نيز در اين ميان در بين كاربران مختلف گزارش شده است. اينترنت پر سرعت امروزه مهمترين بحث در اين حوزه ميباشد كه تكنولوژي هايي نظير DSL ، ADSL ، EDSL و ... را در بر ميگيرد. اكثر كاربران ممكن است به نحوي از اين سيستم هاي ارتباطي استفاده نمايند و امروزه از لحاظ هزينه و ... استفاده از آنها نسبت به خطوط Dialup در بسياري از شركت ها و ... مفيدتر ميباشد. اما ممكن است برخي از كاربران با سخت افزارهاي مرتبط با اين تكنولوژي ها و استفاده از آنها در محيط ويندوز XP دچار اشكال باشند. مقاله امروز من در مورد يكي از همين مشكلات و رفع آن ميباشد.
در اين مقاله قصد دارم راجع به مشكلي صحبت نمايم كه در برخي از مودمهاي كابلي و يا مودمهاي DSL از نوع USB ، در محيط ويندوز XP به وجود مي آيد. در بين كاربراني كه از سيستم DSL يا سيستم كابلي در ارتباط اينترنت خود استفاده مينمايند گزارشاتي ارائه شده است كه نشان ميدهد برخي از مودم هاي USB اين كاربران در هنگام تماس با اينترنت به صورت لحظه اي و در زمان هاي كوتاه دچار قطعي تماس ميشوند و ارتباط آنها با اينترنت قطع ميشود. در اين مقاله به نوع خاصي از مودم ها اشاره نميشود بلكه بحث كاملا جامع ميباشد و اين مشكل ممكن است با هر نوع و مارك مودمي از نوع USB رخ دهد.
راه حل اين مشكل بسيار ساده ميباشد ، زيرا اين رويداد در واقع يك مشكل نميباشد و تنها قابليتي است كه براي مودم هاي USB در ويندوز XP قرار داده شده است و به صورت پيش فرض اين قابليت فعال ميباشد ، به اين شكل كه در ويندوز XP قابليتي قرار دارد كه به سيستم اين امكان را ميدهد تا براي حفظ و ذخيره قدرت و انرژي و كاهش خسارات وارد بر كليه سخت افزارهايي كه از پورت USB استفاده ميكنند ( نه فقط مودم ) ، آنها را خاموش نمايد تا كمترين آسيب در زمان اوج مصرف به آنها وارد گردد. همين امر سبب ميشود كه در اين حالت خاص كه مودم هاي USB مد نظر ميباشند ، اين قابليت باعث خاموش شدن لحظه اي مودم و در نتيجه قطع ارتباط ناخواسته در ويندوز گردد.
بنابراين براي رفع مشكل تنها كافي است كه اين قابليت پيش فرض در ويندوز غير فعال گردد ، البته توصيه من بر اين است كه تا حد امكان و در صورت عدم نياز ضروري ، تا حد امكان از غير فعال نمودن اين قابليت خودداري نماييد. زيرا امروزه اغلب سخت افزارها نظيرانواع مودم ها و پرينترها و اسكنرها و حتي مانيتورها و ... از پورت USB استفاده مينمايند و وجود چنين قابليتي در ويندوز براي آنها بسيار مفيد ميباشد و از بروز خسارات احتمالي در آينده پيش گيري مينمايد. بنابراين اگر مودم شما در ويندوز XP دچار چنين اشكالي بود اين كار را انجام دهيد ، در غير اين صورت از انجام آن خودداري نماييد.
اگر شما دچار چنين مشكلي در مودم هاي USB در ارتباط DSL و يا كابلي ميباشيد ، براي رفع مشكل با ادامه مقاله همراه باشيد. براي رفع مشكل مراحل زير را به ترتيب انجام دهيد :
ابتدا بر روي آيكن My Computer در دسكتاپ ويندوز راست كليك نماييد و گزينه Properties را انتخاب نماييد تا صفحه System Properties براي شما به نمايش در آيد.
وارد شاخه Hardware شده و سپس بر روي دكمه Device Manager كليك نماييد تا صفحه Device Manager ظاهر گردد.
در ليست Device ها به دنبال عبارت Universal Serial Bus controllers بگرديد و بر روي علامت مثبت كنار آن كليك نماييد تا زير مجموعه هاي آن ظاهر گردند.
بر روي عبارت USB Root Hub در اين زير مجموعه دوبار كليك نماييد تا صفحه USB Root Hub Properties ظاهر گردد.
وارد شاخه Power Management شويد و تيك كنار عبارت Allow the computer to turn off the device to save power را غير فعال نماييد و بر روي OK كليك نماييد.
پس از اتمام اين مراحل معمولا نيازي به راه اندازي مجدد سيستم نميباشد ، اما همواره بهتر است براي اعمال تغييرات يك بار سيستم خود را Restart نماييد.
توجه :توجه داشته باشيد كه اگر از چند سخت افزار استفاده نماييد كه از پورت USB استفاده مينمايند ، ممكن است در ليست Device ها و در زير مجموعه ذكر شده چند عبارت USB Root Hub وجود داشته باشد ، در اين قسمت شما ميتوانيد مشخص نماييد كه قابليت براي كدام سخت افزار غير فعال گردد. براي شناسايي اينكه هر يك از USB Root Hub ها مربوط به كدام سخت افزار ميباشد كافي است بر روي هر يك دوبار كليك نماييد و سپس وارد شاخه Power شويد. در اين قسمت اطلاعات كلي راجع به سخت افزار مربوطه ارائه شده است كه به اين ترتيب ميتوانيد آن را شناسايي نماييد و اين قابليت را در مورد موارد دلخواه غير فعال نماييد.
با انجام صحيح اين مراحل مشكل شما برطرف خواهد شد و ديگر شاهد قطع ارتباط ناگهاني و در فواصل كوتاه در استفاده از مودم هاي كابلي يا DSL از نوع USB در ويندوز XP نخواهيد بود.
شاد و پيروز و موفق باشيد.
:: موضوعات مرتبط:
,
,
:: بازدید از این مطلب : 1014
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8