قالب وبلاگ

سایت رسمی حسابداری و حسابرسی
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که اگر می توانستید مکان امنی در شبکه های کامپیوتری برای ذخیره اطلاعات داشته باشید،چقدر بازده کاری شما افزایش می یافت؟ راه حل های مختلفی برای backup گیری تحت شبکه وجود دارد،اما واقعا بهترین راه حل چیست؟

بتازگی هاردهای جدیدی به بازار عرضه شده که به هاردهای شبکه معروف شده اند.این هاردها که به نام shared storage در دنیا شناخته می شوند،دارای یک پورت LAN هستند که با وصل کردن یک کابل می توان هارد را به راحتی به هر نوع شبکهای متصل کرد.
هم زمان با اتصال هارد به شبکه، به صورت اتوماتیک IPهایی به این هاردها اختصاص داده می شود که به شما این امکان را خواهد داد تا سامانه ای امن برای ذخیره و نگهداری اطلاعات خود در شبکه به اشتراک بگذارید.
در حال حاضر شرکت سازگار ارقام، دو مدل از هاردهای شبکه را به نام های shared storage و world edition از دو برند معتبرMaxtorr و Westem Digital به بازار عرضه کرده است.


:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1712
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

انتخاب مادربرد ، يکی از تصميمات مهم در زمان تهيه و يا ارتقاء يک کامپيوتر است .انتخاب فوق ، علاوه بر تاثير مستقيم بر عملکرد فعلی سيستم ، بيانگر انعطاف سيستم در زمان ارتقاء نيز می باشد . قابليت های فعلی يک کامپيوتر و پتانسيل های ارتقاء آن در آينده ، جملگی به نوع مادربرد انتخابی بستگی خواهد داشت . امروزه بر روی مادربردها ، پورت های پیشرفته ای نظیر( Fireware(IEEE 1394و یا USB 2.0 و حتی کارت های ( تراشه ) صدای شش کاناله و کنترل های RAID وجود داشته که می توان از آنان در زمان ارتقاء سیستم و بدون نياز به نصب امکانات جانبی ديگر ، استفاده بعمل آورد. درزمان انتخاب یک مادربرد همواره سوالات متعددی در ذهن تهیه کننده ( خريدار ) مطرح می گردد: مادربردها چگونه با يکديگر مقايسه می گردند؟ پارامترها ی سنجش و وزن هر کدام چیست؟ ( پردازنده ها ، نوع تراشه ها ، نحوه ارتباط با دستگاههای ذخیره سازی ). معيار انتخاب یک مادربرد چیست ؟ Chip set های يک مادربرد بيانگر چه واقعيت هائی می باشند ؟ امکانات یک مادربرد چه تاثیراتی را در حیات فعلی و آتی سيستم بدنبال خواهد داشت؟ميزان کارایی و کيفيت یک سیستم تا چه میزان وابسته به پتانسیل های مادربرد می باشد ؟ موارد فوق ، نمونه سوالاتی است که در زمان انتخاب يک مادربرد در ذهن تهيه کنندگان مطرح می گردد. در این مقاله قصد داریم به برخی از پرسش های متداول در زمینه انتخاب یک مادربرد پاسخ داده و از این رهگذر با ضوابط و معيارهای انتخاب صحيح يک مادربرد بيشتر آشنا شويم .


جایگاه مادربرد

مادربرد ، پردازنده و حافظه سه عنصرحیاتی در کامپیوتر بوده که در زمان انتخاب مادربرد، سرنوشت پردازنده و حافظه نیز بنوعی رقم خواهد خورد.انتخاب مناسب یک مادربرد از جمله تصمیمات مهمی است که دامنه آن گريبانگير تجهيزات سخت افزاری ديگر نيز خواهد شد. انتخاب یک مادربرد قديمی و از رده خارج ( ولو اینکه در حال حاضر پاسخگوی نیازها و خواسته ها باشد ) می تواند زمينه بروز مسائل متعددی در ارتباط با ارتقاء و افزايش توان عملياتی کامپيوتر در آينده را بدنبال داشته باشد . فراموش نکنيم ما کامپيوتر را نه بخاطر خود بلکه بخاطر اجرای برنامه ها ( در حال حاضر و آينده ) تهيه می نمائيم .

 

ویژگی ها ی مهم

از مهمترین ویژگی های مرتبط با مادربرد، می توان به موارد زیر اشاره نمود :

Chip Set مادربرد ، عملياتی حياتی و مهم نظير روتينگ داده از هارد ديسک به حافظه و پردازنده را انجام و اين اطمينان را بوجود می آورد که تمامی دستگاههای جانبی و کارت های الحاقی ، قادر به گفتگو ( ارتباط ) با پردازنده می باشند . تولید کنندگان مادربردها ، با افزدون چیپ ست های متفاوت بر روی مادر برد تولیدی خود نظير کنترلر RAID و پورت های Fireware ، قابليت ها ی مادربرد توليدی خود نسبت به ساير محصولات مشابه را نشان می دهند . چیپ ست های موجود بر روی یک مادربرد ، باعث اعمال محدودیت در رابطه با انتخاب نوع پردازنده ، حافظه و ساير تجهيزات جانبی ديگر نظیر کارت گرافیک ، کارت صدا و پورت های USB 2.0 می گردد. ( برخی از امکانات فوق نظير کارت صدا ، می تواند بعنوان پتانسيل های ذاتی همراه مادربرد ارائه گردد). اغلب مادر بردهائی که از یک نوع مشابه Chip set استفاده می نمایند ، ویژگی های متعارفی را به اشتراک گذاشته ( به ارث رسیده از Chip set) و کارآئی آنان در اکثرموارد مشابه می باشد. آگاهی از نوع پردازنده ، حافظه ، سرعت کنترل کننده IDE ، کارت گرافیک و صدا ، می تواند کمک مناسبی در خصوص انتخاب مادربرد را ارائه نمايد (خصوصا" در موارديکه از Chip set مشابه استفاده می گردد ) .


پردازنده : تولید کنندگان مادربرد در برخی حالات ، فهرست مادربردهای تولیدی خود را بر اساس نوع سوکتی که مادربرد حمایت می نماید ، ارائه می نمایند. مثلا" سوکت 478 برای P4 و سوکت A برای Athlon . در اکثر کاربردهای تجاری ، کاربران تفاوت مشهودی را در ارتباط با سرعت بین دو پردازنده Athlon و P4 مشاهده نمی نمایند در حاليکه ممکن است تفاوت قيمت آنان مشهود باشد.بهرحال نوع و سرعت پردازنده ای که می تواند همراه يک مادر برد استفاده شود ، يکی از نکات مهم در رابطه با انتخاب مادربرد است .


حافظه : امروزه اکثر مادربردها از حافظه های SDRam DDR )Double Date Rate) استفاده می نمایند . البته هنوز مادر بردهائی نیز وجود دارد که از RDRAM یا Rambus استفاده می نمایند. ( تعداد این نوع از مادربردها اندک است ).حافظه های DDR دارای سرعت های مختلفی بوده و پیشنهاد می شود که سریعترین نوعی را که مادربرد حمایت می نماید ، انتخاب گردد . تولید کنندگان مادربرد ،حافظه های DDR را بر اساس سرعت Clock و یا پهنای باند تقسیم می نمایند . سرعت این نوع از حافظه ها ( DDR ) به ترتیب از کندترین به سریعترین نوع ، بصورت زیر می باشد : DDR200 ( aka PC1600) , DDR266 ( PC2100) , DDR333(PC2700) , DDR400(PC3200) بردهایی كه از RDRAM استفاده می نمايند دارای Chip set اینتل 850 یا 850E می باشند. این نوع از حافظه ها ( RDRAM ) می بایست بمنظور افزایش کارآئی ، بصورت زوج بر روی مادربرد استفاده شده و اسلات های خالی توسط CRIMM تکميل ( پر) گردند.حافظه ها ی RDRAM، قادر به تامین پهنای باند بالای مورد نياز برنامه هائی با حجم عملیات سنگین در ارتباط با حافظه، می باشند.( برنامه های ویرایش فیلم های ویديوئی و یا بازیهای سه بعدی گرافیکی) . قیمت حافظه های RDRAM نسبت به حافظه های DDR دو برابر است .حافظه های RDRAM در حال حاضر با دو سرعت متفاوت ارائه می گردند : PC800 و PC1066 . در صورت انتخاب پردازنده ای از نوع P4 که بر روی BUS با سرعت 533 مگاهرتز اجراء می گردد، سرعت بيشتر پردازنده معيار اصلی انتخاب قرار گيرد . در زمان انتخاب حافظه ، می بايست تعداد سوکت های DIMM و RIMM موجود بر روی مادربرد بهمراه حداکثر حافظه قابل نصب بر روی آن دقيقا" بررسی گردد.


صدا و گرافیک : اكثر مادربردهای موجود دارای كارت صدا بوده و بندرت می توان مادربردی را يافت که فاقد اين قابليت باشد. آخرین مدل مادر بردها دارای چیپ ست دیجیتالی صدای 6 كاناله بوده كه برای بازی ها و فايل های MP3 مناسب تر می باشد. در صورتيکه قصد نصب يک کارت صدا بر روی مادر برد بمنظور افزايش کيفيت صدا وجود داشته باشد ، می توان با استفاده از Jumper و يا BIOS سيستم ، کارت صدای موجود بر روی مادربرد ( OnBoard ) را غير فعال و از کارت صدای مورد نظر خود استفاده نمود .در صورتيکه بخواهيم از بازی های کامپيوتری استفاده نمائيم که دارای گرافيک سه بعدی می باشند ، می بايست كارت گرافیك موجود بر روی مادربرد را غيرفعال و يک کارت گرافيک متناسب با نوع نياز را بر روی مادر برد نصب نمود.در اين رابطه لازم است به اين نکته دقت شود که مادربرد انتخابی دارای اسلات AGP باشد .امروزه اکثر كارت های گرافیكی موجود از اسلات AGP بمنظور ارتباط با كامپیوتر استفاده می نمایند.


نحوه ارتباط با دستگاههای ذخیره سازی : اكثر مادربردها، با استفاده از یك كنترلر IDE از درایوهای ATA/100 یا ATA/133 پشتیبانی می نمایند. بر اساس مطالعات انجام شده، تفاوت بین دو استاندارد فوق ، بسیار ناچیز بوده و اين امر نمی تواند تاثیر چندانی در رابطه با انتخاب يک مادربرد را داشته باشد.انتخاب مادربردهایی كه توانایی پشتیبانی از RAID را دارند بسیار حائز اهميت است . با استفاده از كنترلر فوق ، می توان بر روی یك كامپیوتر از دو هارددیسك بطور همزمان استفاده نمود. بدين ترتيب ، اطلاعات بر روی دو هارددیسك ذخيره و در صورت خرابی يک هارد ديسک ،می توان از هارددیسك دیگر استفاده نمود. (تهیه یك كنترلر RAID بتنهائی مقرون بصرفه نبوده و لازم است درزمان انتخاب ، مادربردی برگزيده شود که از RAID حمايت می نمايد).


ارتباطات ( اتصالات ) : اکثر مادربردها دارای پورت هایی نظير : اترنت،‌USB2.0 و FireWire می باشند .برخی از مادربردهای جديد ، دارای امکاناتی بمنظور خواندن Flash Memory می باشند. اخیرا"‌ مادر بردهایی به نام Legacy free مطرح شده اند که نیازی به پورت های جداگانه نداشته و تمامی پورت ها بطور مختصر در یك پورت تعبیه شده اند.


تشریح مشخصات

در اكثر موارد تهیه یك مادربردجديدهمراه با خرید پردازنده و حافظه اصلی نیز می باشد. بدين دليل لازم است بررسی لازم در خصوص تاثير اين قطعات بر کارآئی مادربرد نيز مورد بررسی و توجه قرار گيرد .فراموش نکنيم که همواره پردازنده های جديد و با سرعت بالا دارای قيمت بمراتب بالاتری نسبت به نمونه های قبل از خود بوده و در صورتيکه ضرورتی به استفاده از پردازنده های جديد ، سريع و در عين حال گران وجود ندارد ، می توان با توجه به نوع نياز خود از پردازنده های ديگر( با سرعت کمتر نسبت به آخرين مدل های موجود ) که با مادربرد انتخابی نيز مطابقت می نمايند، استفاده نمود. يکی از اجزاء مهم هر مادربرد ، Chip set می باشد که اطلاعات متنوعی را در ارتباط با توانائی مادربرد مشخص می نمايد . نوع پردازنده و حافظه ای که مادربرد می تواند حمايت نمايد ، برخاسته از نوع Chip set يک مادربرد است . در برخی حالات نوع Chip set موجود بر روی يک مادربرد ، بيانگر نوع پورت های صدا، ويدئو و کارت شبکه نيز می باشد ( عناصر فوق بصورت onboard بر روی مادربرد تعبيه می شوند ) . در زمان انتخاب يک مادربرد لازم است به اين نکته دقت شود که تفاوت بسيار بالائی بين مادربردها از لحاظ قيمت وجود نداشته و می توان با در نظر گرفتن تمامی جوانب مادربردی را انتخاب نمود که دارای امکانات جانبی نظير کارت شبکه و کنترلر RAID باشد. ( تفاوت قيمت بين اين نوع از مادربردها با مادربردهائی که فاقد امکانات فوق ، می باشند زياد نمی باشد) . پارامترهای زير را می توان در زمان انتخاب يک مادربرد در نظر گرفت :


حمایت از پردازنده : حداقل : قادر به حمایت از پردازنده های رایج نمی باشد . پیشنهادی : قادر به حمایت از پردازنده های AMD و يا اینتل باشد . حداکثر : قادر به حمایت از پردازنده های AMD و يا اینتل باشد. توانائی مادربرد انتخابی در رابطه با حمايت از پردازنده های موجود ، يکی از تصميمات مهم در زمينه انتخاب يک مادربرد است ( حمايت ازپردازنده های خانواده AMD و يا اينتل ) .


نوع حافظه : حداقل : DDR 200/266 پیشنهادی : DDR266/333 یا PC800/1066 Rambus حداکثر : DDR333/400 یاPC1066Rambus نوع و سرعت حافظه ای که بهمراه يک مادربرد نصب می گردد ، تاثير مستقيمی بر کارآئی و در عين حال قيمت يک کامپيوتر دارد. حافظه های Rambus ، قابل استفاده بر روی تعداد اندکی از مادربردها بوده و قيمت آنان بمراتب بيشتر از حافظه های SDRAM می باشد .


اتصالات جانبی : حداقل : USB 1.1 پیشنهادی : USB 2.0 در صورت امكان FireWire حداکثر : USB 2.0 و FireWire در صورتيکه تصميم به تهيه تجهيزات جانبی نظير چاپگر، دوربين های ديجيتال و درايوهای خارجی CD-RW وجود داشته باشد ( درآينده ) ، پيشنهاد می گردد مادربردی تهيه گردد که دارای پورت های USB2.0 و Firewire باشد .


عناصر مجتمع و پیوسته : حداقل : كارت صدا پیشنهادی : كارت صدای دیجیتالی، كارت شبكه و در صورت امكان پشتیبانی ازویدئو حداکثر : كارت صدای دیجیتالی و كارت شبكه اكثر مادربردها دارای امکانات از قبل تعبيه شده ای در رابطه با کارت صدا می باشند ( Onboard ) . در مادربردهای پيشرفته تر امکانات لازم در خصوص كارت های صدای 6 كاناله دیجیتال و كارت شبكه نيز پيش بينی شده است .برخی از مادربردها دارای تراشه های لازم بمنظور حمايت از گرافیك بوده که كه باعث کاهش هزينه ها خصوصا" در رابطه با کاربرانی می گردد که نوع استفاده آنان از کامپيوتر ، ضرورت وجود کارت های گرافيک قدرتمند را کم رنگ می نمايد .


نحوه ارتباط با دستگاههای ذخیره سازی : حداقل : ATA /100 پیشنهادی : ATA/133 در صورت امكان RAID حداکثر : ATA/133. RAID در صورت امكان Serial ATA سرعت اينترفيس هارد ديسک و ساير دستگاههای IDE استفاده شده را مشخص می نمايد.استاندارد جدید Serial ATA در مادربردهای جدید استفاده می شود(افزايش سرعت اينترفيس ).برخی از مادربردها امکان استفاده از RAID را فراهم می نمايند. در چنين مواردی می توان از دو هارددیسك در یك سیستم استفاده بعمل آورد. بدين ترتيب کارآئی سيستم افزايش و در موارديکه يکی از هاردديسک ها با مشکل مواجه شود ، امکان استفاده از هارد ديسک دوم وجود خواهد داشت . نکاتی دررابطه با تهیه مادربرد


بررسی Chip sets . تولید كنندگان متعددی اقدام به توليد Chip set می نمايند .شركت هائی مانند Intel، Via،‌SIS، و NVida اكثر چیپ های موجود در بازار را تولید نموده و می توان تمامی آنان را به دو گروه عمده تقسیم نمود: چیپ هائی كه از پردازنده های اينتل حمايت می نمايند و چیپ هائی كه از پردازنده های AMD پشتیبانی می نمایند.Chip sets ، مشخص كننده نوع حافظه ،‌ سرعت پردازنده و نوع تجهیزات جانبی نظیر صدا و ويدئو می باشد که مادربرد قادر به حمايت از آنان می باشد.


عدم تهيه سريعترين پردازنده : تهيه سریعترین پردازنده موجود، مستلزم پرداخت هزينه بالائی خواهد بود . سرعت آخرين پردازنده با يک و يا دو مدل پائين تر، تفاوت محسوسی نخواهد داشت .

• تهيه سريعترين حافظه ای که ماربرد قادر به حمايت از آن می باشد . تفاوت مشهودی در ارتباط با کارآئی سيستم و در موارديکه از حافظه های با سرعت پائين تر استفاده می شود ، وجود نخواهد داشت ولی در صورتيکه تصميم به افزايش حافظه در آينده گرفته شود ، پیدا نمودن حافظه ای با همان ظرفیت بسیار راحت تر خواهد بود( با توجه به اين واقعيت که ممکن است در زمان افزايش حافظه ، پيدا نمودن حافظه های قديمی مشکلات خاص خود را دارا باشد ).

• توجه به بروز برخی از مشکلات مرتبط با کارت های گرافيک همراه مادربرد . چیپ ست هائی كه امکانات گرافيک را بهمراه مادربرد ارائه می نمايند ( Onboard ) ، بخشی از حافظه سیستم را جهت ذخیره اطلاعات گرافیكی ، استفاده نموده که همين موضوع می تواند کاهش کارآئی سيستم را بدنبال داشته باشد. پیشنهاد می گردد در صورت تهيه مادربردی با قابليت فوق ، چیپ گرافیكی آنرا غیر فعال و از یك كارت گرافیكی ارزان قیمت استفاده گردد. درصورتيکه در آینده قصد استفاده از گرافیك بالا وجود داشته باشد ، می توان مادربردی را انتخاب که دارای ايننترفيس AGP باشد. • تهيه مادربردی با مشخصات بيش از نياز فعلی . در زمان انتخاب يک مادربرد سعی گردد ، مادربردی انتخاب گردد که امکان حمايت از RAID ،‌ كارت شبكه ،پورت USB2 و FireWire را دارا باشد. استفاده از چنين مادربردهائی از لحاظ اقتصادی نيز مقرون بصرفه بوده و در صورت نياز به استفاده از قابليت های فوق ، می توان از پتانسيل های مادربرداستفاده نمود( بدون هزينه مجدد).



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1626
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

در صورتی که شما نیز لپ تاپ دارید احتمالأ تاکنون شرایطی را تجربه کرده اید که امکان اتصال لپ تاپ به برق را نداشته و اجبارأ از باتری لپ تاپ خود استفاده کرده اید. بسته به نوع لپ تاپ ها در صورت داشتن شارژ کامل ، لپ تاپ شما در حدود 2 ساعت و نیم با باتری کار خواهد کرد. اما نکاتی بسیار ساده هستند که با رعایت آنها به شکل قابل توجهی کارایی باتری لپ تاپ شما افزایش پیدا خواهد کرد و در لحظات بحرانی به کمک شما میایند. در این ترفند قصد داریم به معرفی 16 نکته برای حداکثر استفاده از باتری لپ تاپ بپردازیم که کارکرد باتری شما را از 2 ساعت به 4 ساعت کاملأ تضمین میکند.

 1- به طور مرتب Defrag کنید - هر چه هارد دیسک شما سریعتر عمل کند فعالیت کمتری میکند و در نتیجه میزان بهره برداری اش از انرژی باتری شما کاهش می یابد یکی از راه های مناسب برای بهبود عملکرد هارد دیسک Defrag کردن آن در زمان های متوالی و منظم است، پس در اینکار کوتاهی نکنید.

2- نور LCD را کاهش دهید - امروزه 99 درصد لپ تاپهایی که در بازار عرضه می شوند این قابلیت را دارند که نور LCD یا نمایشگر آنها را تنظیم کنید بهتر است زمانی که از باتری استفاده می کنید روشنائی LCD خود را روی کمترین حد ممکن قرار دهید، برخی از مدلها قابلیت کاهش میزان فعالیت CPU و بهره برداری اش از منبع تغذیه به شکل بهینه را دارا هستند اینگونه قابلیتهای جانبی لپ تاپ تان را در حین استفاده از باتری فراموش نکنید.

3- برنامه هایی که به صورت پنهانی و در پس زمینه اجرا می شوند را متوقف کنید - اگر آنتی ویروسی دارید که به صورت اتوماتیک شروع به اسکن کردن هاردتان می کند یا ابزاری مثل Google Desktop روی سیستم شما نصب است که به صورت دائم در حال ایندکس کردن فایلها و بررسی هاردتان است و… آنها را از کار بیاندازید. همه ی این موارد باعث فعالیت بیشتر CPU و کاهش کارایی باتری می شوند. همه ی ابزارهایی که اینگونه عملکردی دارند را در زمانی که از باتری استفاده می کنید غیر فعال نمائید.

4- سخت افزارهای اضافی را جدا کنید - ماوس های USB برخی از انواع Cool Disk ها و… را فراموش نکنید چون اینها نیز به منبع تغذیه نیاز دارند و از باتری شما استفاده خواهند کرد.

5- حافظه ی رم بیشتری به لپ تاپ خود اضافه کنید - هر چه حافظه ی Ram شما بیشتر باشد پروسه هایی که در حافظه ی مجازی یا Virtual Memory سیستم تان بارگذاری می شود کمتر خواهد بود، از آنجایی که حافظه مجازی و پروسه های موجود در آن هارد دیسک را درگیر می کنند باعث استفاده ی بیشتری از باتری شما می شوند در حالی که داشتن رم بیشتر اصلا سبب استفاده ی انرژی بیشتر نخواهد شد. از طرفی وقتی بخواهید برنامه هایی سنگین که نیاز به حجم بالایی از Virtual Memory دارند اجرا کنید داشتن مقدار بیشتری از حافظه رم می تواند به شما کمک بزرگی برساند و میزان مصرف انرژی را کاهش دهد.

6- هارد دیسک بر CD یا DVD درایو ارجحیت دارد- هر چقدر که هارد دیسک منبع تغذیه شما را ببلعد به پای CD یا DVD درایوها نمی رسد، ضمن اینکه وجود یک CD در داخل درایو حتی اگر در حال استفاده نباشد نیز می تواند هر از گاهی مزید بر علت گردد، اگر واقعا احتیاج دارید از یک CD یا DVD در زمانی که در حالت باتری قرار دارید استفاده کنید بهترین راه حل تهیه یک image از آن و اجرای image مذکور توسط نرم افزارهای درایو مجازی است.

7- پین های باتری خود را تمیز نگه دارید - بد نیست هر از گاهی پین های باتری خود را تمیز کنید (ترفندستان) این امر سبب نقل و انتقال بهتر و کامل تر جریان بین باتری و لپ تاپ میگردد و کارایی بهتر و بیشتر مجموعه می گردد.

8- از باتری خود مراقبت کنید - مراقبت از باتری نیز شرط مهمی است اگر از باتری زیاد استفاده نمی کنید فراموش ننمائید هر دفعه که باتری را شارژ میکنید این شارژ را بایستی هر دو یا سه هفته یکبار مورد استفاده قرار دهید در غیر اینصورت خیلی سریعتر از چیزی که فکرش را بکنید باتری دچار اشکال می شود. از طرفی شارژ یک باتری Li-on (لیتیومی) نباید هرگز به صورت کامل خالی شود و خالی شدن کامل شارژ باتری فقط در مورد مدلهای قدیمی توصیه می شود.

9- سیستم را Hibernate کنید نه Standby - قرار دادن لپ تاپ در وضعیت Standby در فاصله های زمانی که به آن نیازی نیست آنهم در حین استفاده از باتری می تواند سبب کاهش مصرف انرژی شود و از طرفی وقتی به آن نیاز شد بلافاصله کارتان را از سر بگیرید اما وضعیت Hibernate تقریبا سیستم را خاموش نگه می دارد و در زمان نیاز به آن به همان سرعت حالت Standby فعالش میکند.

10- به کاهش دمای لپ تاپ کمک کنید - هر چه دمای لپ تاپ شما کاهش یابد عملکرد بهتری خواهد داشت و هر چه عملکردش سریعتر و بهتر باشد کارایی باتری اش بیشتر خواهد شد، لذا همواره شبکه های ورودی و خروجی هوای لپ تاپ تان را تمیز کنید و لپ تاپ را در وضعیتی قرار دهید که هوا به شکل مناسبی در آن جریان پیدا کند.

11- Power Options ویندوز را تنظیم کنید - به Power Options در کنترل پنل ویندوز بروید و آن را به شکلی که مناسب می دانید تنظیم کنید اگر Power Schemes را در این قسمت روی Max battery قرار دهید به صورت اتوماتیک تنظیماتی برگزیده می شوند که می توانند سبب حداکثر کارایی باتری شوند.

12- کارهای اضافی و همزمان را حذف کنید - اگر در وضعیت باتری زمانی که مشغول تایپ یک نامه هستید تصمیم گرفتید MP3 گوش کنید بهتر است از MP3 player خود استفاده کنید تا لپ تاپتان دلیلش هم که واضح است.

13- لپ تاپ مناسب خود را بخرید - اگر واقعا کسی هستید که طول عمر باتری برایتان حیاتی است بهتر است برای مدلهایی هزینه کنید که باتری شان کارایی بیشتر و قوی تر دارند مسلما برای اینگونه مدلها و این نوع باتری ها بایستی هزینه های اضافی را تقبل کنید.

14- شارژ و دی شارژ باتری - اکثر باتری های لپ تاپ های امروزی از نوع Li-on هستند و نیازی به اینکار ندارند ولی اگر از مدلهای خیلی قدیمی استفاده می کند دی شارژ کامل باتری و شارژ مجددش هر 15 روز توصیه می شود.

15- قابلیت Auto save را خاموش کنید - در حین کار با ابزارهایی مثل Word مایکروسافت و… قابلیت ذخیره اتوماتیک یا auto save را غیرفعال کنید این قابلیت سبب می شود هارد دیسک شما به صورت دائم درگیر باشد. اگر نگران این هستید که باتری تمام شود و هر آنچه انجام داده اید ذخیره نشده از بین بروند می توانید در همان قسمت Power options تنظیمات را به گونه یی تعریف کنید که در حین تمام شدن باتری سیستم Hibernate شده و اطلاعات شما دفعه ی بعدی که به جریان الکتریسته دسترسی داشتید مجددا در دسترستان باشد.

16- کاهش فعالیت کارت گرافیک - پائین آوردن رزلوشن صفحه نمایش و غیر فعال کردن اسکرین سیورهای تجملی و … می توانند سبب فعالیت کمتر کارت گرافیکی و در نتیجه افزایش کارایی باتری لپ تاپ گردند.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1647
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

شرکت بایواستار کارتهای گرافیک سری 7000 جدید خود را همراه با یک ابزار نرم افزاری برای Overclocking بنام V-Ranger به بازار عرضه کرده و یک انقلاب در زمینه تکنولوژی Overclocking را بوجود آورده است.

تعریف Overclocking بصورت عادی شامل افزایش فرکانس کامپیوتر برای اجرای سریع تر برنامه هاست که در مورد این مدل جدید بایواستار باید بصورت زیر تصحیح گردد:

استفاده پویا و بهینه از ولتاژ برای اجرای سریع تر برنامه ها.

تفاوت این دو تعریف در این است که تعریف اول استفاده بیش از حد توان قطعات است در صورتی که تعریف دوم استفاده مناسب و بجا از قطعات می باشد

و این خصوصیت برای اولین بار در دنیا در این مدل کارت گرافیک شرکت بایواستار بکار گرفته شده است. فلسفه طراحی ابزار V- Ranger ، بهینه سازی مقادیر

ولتاژو فرکانس و کاهش درجه حرارت ( دمای قطعه ) برای این مدل کارت گرافیک منحصر بفرد می باشد. در این تکنولوژی هیچ کار ریسکی  و خطرناکی از

قبیل تغییر شکل قطعه یا روشن و خاموش شدن نامطمئن  BIOSصورت نمی گیرد.

 این ابزار باعث می گردد که نظریه مصرف انرژی به اندازه تقاضا به یک واقعیت تبدیل شود و این بدین مفهوم است  که اتلاف انرژی به حد اقل می رسد .

این ابزار نیرومند می تواند بصورت پویا ولتاژ GPU و حافظه را جهت رسیدن به بهترین نتایج اورکلاکینگ GPU و نیز مصرف کمتر انرژی و تولید کمتر گرما کنترل نماید.

با این ابزار بسیار پیشرفته ارائه شده توسط شرکت بایواستار هر کاربر قادر خواهد بود که تنظیمات مهم کارت گرافیک

 را خودش کنترل نماید.

 

بطور خلاصه ابزار V-Ranger بالاترین کارایی کارت گرافیک و قابلیت بهترین عملکرد GPU همراه با قیمتی بسیار

 مناسب را در اختیار کاربر قرار می دهد.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1803
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

استاندارد جديد USB ‌٣.0 كه به صورت تئوري تا ‌١٠ برابر USB ‌٢.0 از سرعت انتقال داده‌ها پشتيباني مي‌كند روز گذشته معرفي شده و راه را براي سازندگان قطعات و سازندگان به منظور به‌كارگيري اين استاندارد جديد هموار كرد.
افزايش ‌١٠ برابري سرعت انتقال داده‌ها در استاندارد جديد USB به اين معني است كه درياي وسيعي از دستگاه‌هاي USB از كم كوردهاي HD گرفته تا هارددرايوها و دستگاه‌هاي پخش موسيقي قادر خواهند بود آهنگ، ويديو، عكس و اطلاعات ديگر را با سرعت بيش‌تري منتقل كنند.
استاندارد جديد كه نخستين ارتقاي استاندارد USB ظرف هشت سال گذشته محسوب مي‌شود همچنين بهره‌وري در مصرف برق را بيش‌تر كرده و قابليت شارژ مجدد دستگاه‌هاي متنوع متعددي را امكان‌پذير مي‌كند و احتمالا به معني مرگ استاندارد رقيب معروف به فايرواير خواهد بود.
براي درك بهتر افزايش سرعت كافي است بدانيم اگر انتقال ويديوي كيفيت بالاي ‌٢٧ گيگابايتي كه حجم يك ديسك بلوري استاندارد است با استاندارد فعلي USB ‌٢.0 حدود ‌١٠ دقيقه طول بكشد با USB ‌٣.0 تنها حدود يك دقيقه زمان مي‌برد.
اين نخستين ارتقاي بزرگ براي فن‌آوري USB طي تقريبا هشت سال گذشته است يعني از زماني كه استاندارد USB در سال ‌١٩٩٦ معرفي شد و روش تعامل با رايانه‌ها را تغيير داد.
USB كه مخفف عبارت Universal Serial Bus است به همه‌ي دستگاه‌ها از كي‌بوردها و موس‌ها گرفته تا تلفن‌هاي هوشمند PDA، چاپگرها، دوربين‌هاي ديجيتالي و دستگاه‌هاي پخش موسيقي امكان مي‌دهد تنها با استفاده از يك سوكت استاندارد واحد به رايانه متصل شوند.
همچنين USB روند نصب و برداشته شدن دستگاه‌هاي جانبي را خودكار كرده و دستگاه‌ها مي‌توانند بدون نياز به راه‌اندازي مجدد رايانه ميزبان وصل و جدا شوند و براي بسياري ازدستگاه‌ها اين امكان را فراهم كرده تا بدون اين كه در ابتدا به نصب درايو دستگاه شخصي نياز باشد از طريق سوكت USB شارژ شوند.
تعجب‌آور نيست كه سادگي استفاده از USB و قابليت‌هاي آن به حضور فراگير آن منتهي شده است. بر اساس برآورد موسسه‌ي تحقيقاتي In-Stat، بيش از ‌٦/٢ ميليارد دستگاه مجهز به USB در سال ‌٢٠٠٧ به فروش رفتند و ستاره USB همچنان به درخشش ادامه خواهد داد.
انتظار مي‌رود تا سال ‌٢٠١٢ نزديك به چهار ميليارد دستگاه مجهز به USB به فروش روند. اين امر به روشني به اين معني است كه برخي از سازندگان از پورت‌ها و پلاگ‌هاي USB براي شارژ مجدد دستگاه‌هايي مانند هدست‌هاي بلوتوثي و تلفن‌ها استفاده مي‌كنند.
استاندارد جديد تمامي كمبودهاي USB ‌٢.0 مانند سرعت كند، استفاده از نيروي ناكافي و توان وات كم را جبران مي‌كند و از انتقال اطلاعات با سرعت ‌٨/٤ گيگابيت در ثانيه پشتيباني مي‌كند كه نزديك به ‌١٠ برابر سريع‌تر از سرعت ‌٤٨٠ مگابيت در ثانيه استاندارد فعلي و شش برابر سريع‌تر از فايرواير ‌٨٠٠ است؛ همچنين ‌٤٠٠ برابر سريع‌تر از ‌١٢ مگابيت در ثانيه نخستين نسل USB يعني USB ‌١.0 خواهد بود.
USB ‌٢.0 به USB سرعت بالا معروف است در حالي كه نسل جديد اين استاندارد به‌عنوان USB فوق سرعت شناخته خواهد شد.
كانكتورها و دستگاه‌هاي USB ‌٣.0 جديد با پورت‌هاي USB قديمي در دستگاه‌هايي كه از USB ‌٢.0 و USB ‌١.0 استفاده مي‌كنند سازگار خواهند بود اما به سرعت كندتر پورت‌هاي قديمي‌تر محدود خواهند بود.
به گفته‌ي تحليلگران، نخستين دستگاه‌هاي USB ‌٣.0 احتمالا تا قبل از پايان سال ‌٢٠٠٩ يا ابتداي سال ‌٢٠١٠ به بازار روانه نخواهند شد.
USB ‌٢.0 از معماري مبتني بر تاييدجويي استفاده مي‌كند يعني رايانه‌ي ميزبان به طور مداوم گذرگاه را براي وصل شدن دستگاه‌ها يا انجام كار توسط دستگاه‌هاي جانبي بررسي مي‌كند در نتيجه رايانه‌ي ميزبان همواره مشغول بوده و برق را حتي هنگامي كه مورد نياز نيست مصرف مي‌كند.
USB ‌٣.0 استاندارد بهتري براي مديريت مصرف برق است و همچنين با ‌٩٠٠ ميلي آمپس در مقايسه با ‌١٠٠ ميلي آمپس توان خروجي بهتري دارد.
با اين كه دستگاه‌هاي USB ‌٣.0 به‌زودي از راه مي‌رسند اما مصرف‌كنندگان به‌زودي مزاياي آن را نخواهند ديد. به گفته‌ي تحليلگر گارتنر، كاربران تنها زماني سرعت USB ‌٣.0 را دريافت خواهند كرد كه يك دستگاه USB ‌٣.0 به ديگري وصل شود.
بنابراين دستگاه‌هاي مجهز به USB ‌٣.0 كه به رايانه‌هاي قديمي‌تر كه با USB ‌٢.0 كار مي‌كنند وصل مي‌شوند سرعت انتقال داده كندتري را تجربه خواهند كرد.
بر اساس اين گزارش USB ‌٣.0 احتمالا مرگ استاندارد فاير واير/ IEEE1394 را رقم مي‌زند. بسياري از دستگاه‌ها از هر دو استاندارد USB ‌٢.0 و فاير واير پشتيباني مي‌كنند با اين حال يك استاندارد واحد مناسب‌تر خواهد بود.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1764
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 خرداد 1390 | نظرات ()