قالب وبلاگ

سایت رسمی حسابداری و حسابرسی
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

در ابتدا نرم افزار Word را باز کنيد به منو View برويد و سپس به Toolbars برويد و Customize را انتخاب کنيد.

در پنجره باز شده به تب Commands برويد و از قسمت Categories سمت چپ Insert را به حالت انتخاب درآورديد و از سمت راست Equation Editor را انتخاب کنيد تصوير يک راديکال با عدد a را دارد.از اين طريق که پس از ورود به برنامه کليد alt را پايين نگه داشته و به ترتيب کليدهاي v,t,c را بفشاريد تا پنجره Customize براي شما ظاهر گردد بعد گزينه Rearrange Commands… را انتخاب نموده در پنجره باز شده در قسمت Menu Bar منويي را که مي خواهيم خصوصيت فرمول نويسي را به آن بيفزاييم انتخاب نموده بعد روي گزينه Add… کليک نموده تا پنجره Add Command باز شود در پنجره باز شده از سمت چپ گزينه Insert و از سمت راست گزينه Equation Editor را انتخاب نموده و با تائيد صفحه پنجره ها را مي بنديد و با مراجعه به منويي که انتخاب نموده ايد مشاهده مي نماييد که آيکون a√ به منو اضافه شده که از طريق اين گزينه مي توانيد فرمول نويسي واعدادكسري را به راحتي بنويسيد



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1570
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

شاید تا به حال برای شما نیز پیش آمده باشد که در نرم افزارهای آفیس مثل MS Word و MS Powerpoint فایلی را ایجاد کرده اید و سپس با فونت‌های مختلف متن خود را تایپ نموده اید، اما  وقتی آن را برای پرینت و یا نمایش، به کامپیوتر دیگری منتقل می‌کنید، خواهید دید که تمام فونت‌هایتان به هم ریخته است. حتمأ می‌دانید که این موضوع به خاطر آن است که شما بر روی کامپیوترتان از فونتی استفاده کرده‌اید که بر روی سیستم دوم وجود ندارد!

اما راه حل‌های مختلفی برای این کار وجود دارد. یکی از آنها این است که از فایل خود خروجی PDF بگیریم یا از صفحه متن عکس بگیریم. اما مشکل اینجاست که اگر بخواهیم بر روی کامپیوتر دوم این فایل را ویرایش کنیم چه؟  فونت‌ها را با خود حمل کنیم و روی کامپیوتر دوم نصب کنیم؟ راه حل درستی‌ست اما این کار کمی وقتگیر است! اما راه بهتری به وسیله Office 2007 امکان پذیر شده است! در این ترفند نحوه حفظ ثبات فونت‌ها بدون استفاده از راه‌های پیچیده را به شما معرفی خواهیم کرد.
حروف

برای این کار:
بعد از اینکه متن خود را تایپ کردید و در آن از فونت‌های مختلف استفاده نمودید، در سمت چپ و بالای Word  یا  Powerpoint، بر روی گوی دایره‌ای شکل نرم‌افزار کلیک کنید تا منوی اصلی آن باز شود.

اکنون در قسمت پایینی و سمت راست این منو، روی گزینه Word Options کلیک کنید.

در پنجره‌ای که باز می‌شود، از قسمت Save در بخش Preserve fidelity when sharing this document، تیک گزینه Embed fonts in the file را بزنید.

با انتخاب این گزینه تمام قلم‌های به کار رفته در متن شما هنگام ذخیره‌سازی، به فایل چسبیده شده و در هر سیستم دیگری که آن را باز کنید، بدون هیچ مشکلی نمایش داده می‌شود.

توجه کنید که در این بخش گزینه‌ای با عنوان Do not common system fonts وجود دارد که بهتر است تیک آن را نیز بزنید. در غیر این صورت، تمام قلم‌های پیشفرض سیستمی نیز به فایل، می‌چسبد و در نتیجه حجم فایل نهایی، بسیار زیاد می‌گردد.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1642
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

گاهی پیدا کردن جواب برخی از سوالات بعضا ابتدایی از یافتن پاسخ برای پرسش هایی به مراتب بزرگتر سخت تره . شاید دلیلش این باشه که عده بیشتری به دنبال حل مسائل و مشکلات سخت می روند و در نتیجه نتایج و نوشته های بیشتری در این رابطه میتوان پیدا کرد. اما خوب باید به مسائل کوچک هم پرداخت . این مطلب یک آموزش ساده است برای کسانی که می خواهند اعداد را در فایل های Microsoft Word فارسی یا انگلیسی کنند. قبول دارم که خیلی ها راهش را می دانند اما اگر این آموزش حتی به درد یک نفر هم بخوره ، وظیفه خودش رو انجام داده.

این روش در Ms Word 2003 جواب میده و در نسخه ۲۰۰۷ به علت تغییرات عمده ای که در شکل منوها و ظاهر برنامه انجام شده ، کاربرد نداره. برای هماهنگ کردن اعداد با متن نوشته ( به صورتی که در متون فارسی ، اعداد بصورت فارسی و در نوشته های انگلیسی بصورت لاتین نمایش داده بشوند) کافیه که از منوی Tools به قسمت Options بروید . در پنجره باز شده بر روی زبانه Complex Scripts کلیک نمایید . حالا همانگونه که در عکس زیر مشاهده می کنید ، در قسمت General و از کادر کشویی روبروی عبارت Numeral ، گزینه Context را انتخاب کنید . این کار باعث می شود تا اعداد در نوشته های شما با همان زبانی که تایپ کرده اید نشان داده شوند . هیچ تغییر دیگری لازم نیست . در تمام پنجره ها بر روی OK کلیک کنید تا به صفحه اصلی برگردید و از MS Office خود لذت ببرید.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1609
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی


وبلاگ خود را اجتماعی کنید

در صورتی که یک وبلاگ یا وبسایت دارید حتما می دانید که سایت هایی مانند دیگ ، بالاترین ، خوشمزه و … تا چه حد می توانند در افزایش توجه و بازدید به وبلاگ شما موثر باشند. در صورتی که بتوانید با مطالبتان توجه بازدیدکنندگان را جلب کنید آنها به خوانندگان همیشگی شما تبدیل خواهند شد و خب چه کسی است که از تعداد بیشتر خواننده برای مطالبش خوشش نیاید.
به عنوان یک مدیر وبلاگ وظیفه دارید که خوانندگانتان را به ثبت کردن لینک نوشته هایتان در اینگونه سایت ها ترغیب نمایید و در عین حال این کار را برایشان تا حد ممکن ساده سازید.
بسیاری از سایت های بوکمارک ، ابزارک هایی را برای ثبت کردن لینک ها در سایت خودشان فراهم کرده اند.

چند روش برای اضافه کردن دکمه های اشتراک گذاری در سایت های مختلف وجود دارد.در این نوشته به یک روش که در تمام سیستم های وبلاگنویسی (از جمله سیستم های وبلاگنویسی ایرانی نظیر میهن بلاگ ، پرشین بلاگ ،بلاگفا و …) کاربرد دارد می پردازیم و اگر عمری باشد این مطلب را با یک روش دیگر در آینده ای نزدیک ادامه خواهیم داد.
راحت ترین کار برای اضافه کردن این قابلیت به وبلاگ یا وبسایت استفاده از امکانات سایت ShareThis است.این سایت در واقع ارائه دهنده یک ابزارک (widget) است که منحصرا برای اینکار ارائه شده است. استفاده از ابزارک ShareThis رایگان بوده و پس از تغییر ابزارک متناسب با نیاز و علاقه خود در اینجا می توانید کدهای مربوطه را دریافت کرده و در قسمت موردنظر از پوسته وبلاگتان قرار دهید. مهمترین مزیت ShareThis نسبت به کدهای مشابه ای که سایت های دیگر نظیر Del.icio.us ، Digg و غیره در اختیارتان قرار میدهند این است که کدهای هر سایت رو جداگانه دریافت کرده و در وبلاگتان قرار دهید ، بلکه به سادگی قادر خواهید بود تا از بین ۳۹ سرویس اجتماعی وب که در بین آنها می توان از فیس بوک،دیگ،فرندفید،خوشمزه،گوگل بوکمارک،استامبل آپن نام برد هر کدام را که مایل بودید انتخاب کنید.

و اما ShareThis در نسخه جدید خود که هنوز در مراحل آزمایشی به سر میبرد امکاناتش را تا حد زیادی بهبود داده است که از آن جمله می توان موارد زیر را نام برد :
ارائه شدن ShareBox 2.0 : درست است که ابزارک این سایت امکان ِ ذخیره لینک در سایت های دیگر را به شما میدهد اما خود نیز امکانی را برای تهیه یک لیست از لینک های مورد علاقه را مشابه خوشمزه فراهم کرده است.لینک های ذخیره شده به سادگی قابلیت برچسب گذاری و فهرست کردن بر اساس همین برچسب ها را دارا میباشند اما به هر حال امکاناتش در مقایسه با Del.icio.us و سایت های دیگر از این دست اندک می باشد.
مدیریت ارتباطات : امکان ارتباط با سرویس های معتبر ایمیل نظیر Yahoo ، Gmail ، MSN و … فراهم شده است تا بتوانید به سرعت و بدون اینکه از صفحه یک سایت یا وبلاگ خارج شوید ، لینک آن مطلب مفید را برای دوستانتان ارسال نمایید.
ابزارک هوشمندتر : ابزارک جدید به صورت خودکار سه آدرس ایمیل آخر که برایشان لینک را ارسال کرده اید به شما نمایش می دهد تا بتوانید با سرعت بیشتری اشتراک گذاری را به انجام برسانید.
بهبود در طراحی : ظاهر ابزارک در نسخه جدید کاملا تغییر کرده است و با حذف زبانه هایی که قسمت ارسال لینک با ایمیل و ارسال لینک به سایت های اشتراک گذاری را از هم جدا می کرد و ادغام آنها در یکدیگر سعی دارد کار را برای کاربران آسانتر نماید.

نسخه جدید ShareThis هم اکنون در سایت هایی نظیر FoxNews.com قابل مشاهده و آزمایش است و به گفته مسئولان آن تا هفته های آینده برای ۸۰۰۰۰ کاربر این ابزارک در سراسر جهان قابل استفاده خواهد شد.



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1807
|
امتیاز مطلب : 32
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 خرداد 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی
در سال 1995، نخستین دوربین‌های دیجیتال وارد بازار شدند. شرکت‌های کاسیو و کداک نخستین شرکت‌هایی بودند که دوربین دیجیتال برای مصرف کاربران عمومی ساختند. این مدل‌های اولیه تعداد پیکسل کمی داشتند و کیفیت این عکس‌ها به خصوص هنگام چاپ، اصلا قابل قبول نبود. در سال 1996، دوربین‌ها به وضوح 800 هزار پیکسل رسیدند و در سال 1998، وضوح دوربین‌ها به 2 مگاپیکسل یعنی دو میلیون پیکسل رسید. این وضوح عکس برای چاپ یک عکس با ابعاد 10 در 15 سانتیمتر روی یک کاغذ A4 مناسب بود.
در ان سال‌ها واقعا عبارت «پیکسل بیشتر، کیفیت بهتر»، صادق بود و به همین خاطر این مطلب در ذهن مردم به عنوان یکی از شاخص‌های مهم انتخاب و خرید دوربین دیجیتال حک شد.
زمان به سرعت می‌گذشت تا اینکه در نمایشگاه فتوکینا در سال 2004، دوربین‌هایی با وضوح 6 مگاپیکسل به نمایش گذاشته شد. متخصصان عقیده داشتند که عکس‌هایی که با دوربین‌های 6 مگاپیکسلی گرفته می‌شوند، نسبت به عکس‌هایی که روی فیلم‌های 35 میلیمتری ثبت می‌شود تا اندازه‌ای برتری دارد.
اما متأسفانه از این زمان دیگر کیفیت عکس‌ها به موازات بیشتر شدن پیکسل بهتر نشد!
دوربین‌های 8 مگاپیکسلی که در سال 2006، وارد بازار شدند، خطاها یا اصطلاحا نویزهای noise زیادی در محیط‌های با نور کم داشتند و در عکس‌هایی که کنتراست رنگی زیادی داشند، به وضوح می‌شد، حاشیه‌های رنگی دید.
این مشکل را در دوربین‌های 10 تا 12 مگاپیکسلی که این روزها در بازار یافت می‌شوند، می‌توان مشاهده کرد. شرکت‌های تولیدکننده دوربین در تلاش هستند، چنین نقصی را با نرم‌افزارهای کاهش‌دهنده پارازیت و ویرایشگر عکس، کاهش دهند. ولی با مرور عکس‌های این دوربین‌های می‌توان مشاهده کرد که چندان در این کار موفق نبوده‌اند.


پیکسل بیشتر، کیفیت بدتر!ولی به راستی دلیل چنین چیزی چیست؟ دوربین‌های جمع و جور امروزی، مسلما مجبورند حسگرهای نورهای کوچکی هم داشته باشند، حسگرهایی مثلا با ابعاد 7.5 در 9.4 میلیمتر یا 5.4 در 6.8 میلیمتر، بنابراین بدیهی است که برای افزایش پیکسل‌ها چاره‌ای جز کوچکتر کردن پیکسل‌ها نیست!


نتیجه چنین چیزی، کاهش «حساسیت» و افزایش «نویز» دوربین است، چرا که میزان نوری که به وسیله هر یک از این پیکسل‌های کوچک جمع‌اوری می‌شود، کمتر خواهد بود.
ما انتظار داریم که افزایش پیکسل‌ها، جزئیات بیشتری در اختیار ما بگذارد و به عبارتی وضوح عکس را بالا ببرد ولی باید توجه داشت که
برای داشتن یک عکس پروضوح به لنزهای بهتر با خطای رنگی Chromatic aberration کمتر هم نیازمندیم. اما این لنزهای بهتر، ابعاد بزرگ‌تری هم دارند و نمی‌توانند در دوربین‌های کوچک امروز جاسازی شوند.به علاوه در پیکسل‌های کوچک‌تر، پدیده فیزیکی «پراش» نور بیشتر می‌شود و وضوح عکس را کم می‌کند.
به علاوه مثلا برای ذخیره عکس‌های فشرده‌نشده دوربین‌های 12 مگاپیکسلی به فضای بیشتری نیاز داریم، یعنی تقریبا 36 مگابایت به ازای هر عکس. بنابراین سرریز اطلاعات منجر می‌شود که زمان بیشتری صرف ویرایش عکس شود و به ظرفیت‌های حافظه‌ای بسیار بیشتر احتیاج داشته باشیم.


بنابراین اگر مسئله را به صورت خلاصه بخواهیم جمع و جور کنیم باید بگوییم که مشکل اصلی در دوربین‌های با پیکسل بیشتر واقعا تعداد پیکسل بیشتر نیست، بلکه کوچک شدن تعداد پیکسل‌ها است. اگر بخواهیم با افزایش تعداد پیکسل، وضوح و کیفیت بهتری در عکس‌ها ببنیم، باید اندازه حسگرها و لنزها را بزرگ‌تر کنیم و این کار مسلما دوربین را بزرگ‌تر خواهد کرد. اما مشتری‌های آماتور این روزها چندان میانه‌ای با دوربین‌های بزرگ ندارند.در مورد دوربین‌های SLR یا دوربین‌های دیجیتال با لنزهای انعکاسی، مسئله به همین ترتیب است ولی اندازه حسگرهای این دوربین‌ها بزرگ‌تر است و بنابراین این دوربین‌ها در پیکسل‌های بیشتر، حساسیت بیشتر و نویز کمتری دارند. بنابراین دو مورد دوربین‌های کوچک، بهترین تعداد پیکسل 6 مگاپیکسل است. به عبارت دیگر اندازه هر پیکسل باید بیشتر از 3 میکرومتر باشد.


:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 1704
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 خرداد 1390 | نظرات ()